Дават $50 млн. на Крисчън Бейл, за да изиграе пак Батман

Булевард

15-08-2013, 18:54

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Гейщина, и Батман обърна "резбата"

В началото на годината обаче актьорът се зарече да свали костюма на човека прилеп

Крисчън Бейл е получил оферта от 50 млн. долара, ако се съгласи да изиграе за четвърти път Батман. В началото на годината обаче актьорът се зарече да свали костюма на човека прилеп.

Бейл бе главен герой в "Батман в началото" (2004), "Черният рицар" (2007) и "Черният рицар: възраждане" (2012) - и трите ленти под режисурата на Кристофър Нолан. Засега той категорично отказва четвърто участие, въпреки предложения му космически хонорар.

"Три пъти бях Батман, стига ми толкова. Да не бъдем алчни! В живота, че дори и в киното, не всичко е пари. Имам си достатъчно. Смятам да фокусирам вниманието си върху други проекти. А и вече съм решил: ще снимам максимум по един филм годишно", казва 39-годишният актьор.

Възможно е обаче той да преосмисли решението си. Майкъл Кийтън, изиграл супергероя в "Батман" (1989) и "Завръщането на Батман" (1992) на режисьора Тим Бъртън, също отказа да бъде повече Батман. При това срещу идентичен хонорар - 50 млн. долара, умопомрачителна сума в онези години. В резултат, кариерата му тръгна надолу и филмите с негово участие са или нискобюджетни или просто незапомнящи се, пише БГНЕС.