Рийз Уидърспуун приключи с кариерата на блондинка

Булевард

15-08-2013, 16:37

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Арестуваха актрисата Рийз Уидърспун

Очаква я нова роля в адаптацията на романа Wild

Рийз Уидърспуун отказала участие в "Професия блондинка 3". 37-годишната актриса, която изигра адвокатката Ел Уудс в първите два филма от поредицата, заяви, че вече не се интересува от ролята и планира да остави филмите зад гърба си.

 

Нейната колежка Дженифър Кулидж, която също участва във филмите, заяви пред "Ню Йорк Дейли Нюз": "Това беше изборът на Рийз". Но въпреки нежеланието на Уидърспуун да се върне в третата част на поредицата, Кулидж не спести похвалите си за нея, заявявайки, че именно тя е причината за успеха на лентата. "Тя е много добра актриса. Странно е, че се снима в "Професия блондинка", докато имаше едно или две бебета у дома си. Странно беше с колко много неща може да се справи това момиче. Аз бях смаяна от нея."

 

Междувременно стана ясно, че Уидърспуун е приела главната роля в адаптацията на романа на Шерил Стрейд Wild, чийто сценарист е Ник Хорнби. Книгата разказва за 26-годишна жена, която се озовава на кръстопът в живота след проваления си брак и смъртта на майка си. Изпитваща отчаяна нужда от ново и чисто начало, тя решава да измине сама 1600 км на автостоп по Тихоокеанския хребетен път. Рийз ще бъде и продуцент на филма чрез компанията "Пасифик Стандард", заедно с колегите си Брус Папандреа и Бил Похлад.