Баби и внуци на море с промоция през септември

Тузарски хотели по Южното Черноморие пуснаха специални промоции за пенсионери с хлапета

Бабите, дядовците и внуците ще могат да се възползват от най-изгодните оферти за море през септември. Тузарски хотели по Южното Черноморие пуснаха специални промоции за пенсионери с хлапета по време на празниците на 6 и 22 септември, пише в. "Новинар".

Около 19 лв. излиза престоят в луксозен комплекс в Китен за ден. Пакетът в известен хотел в курорта се казва "Баба и внуче в Китен" и от него могат да се възползват само деца до 12 ненавършени години и двама възрастни, единият от които задължително да е баба или дядо на малчугана.

Възможни са и комбинации дете, майка и баба или дядо, баща и хлапе. Престоят от 7 дни по специалната промоция излиза 200 лв. общо за баба или дядо с внуче от 2 до 12 години в двойна стая. Един възрастен с две деца трябва да плати 266 лв. за всички. Баба и дядо с едно хлапе пък трябва да приготвят 333 лв. Цената включва закуски, туристическа такса и застраховки.

В Равда пък има специални пакети за септември, които излизат 30 лв. на ден за двама с включена закуска. Туроператорските агенции предлагат и изгодни оферти за екскурзия в чужбина по време на почивните дни около 22 и 6 септември. За 2 нощувки на гръцкото море и пътуване с автобус пригответе 184 лв. Четири нощувки на остров Корфу с транспорт излизат 300 лв. В момента хит са екскурзиите до Амстердам, обясниха туроператори.

За 761 лв. на човек ще ви настанят в луксозен хотел, като в цената влизат четири нощувки със закуски, самолетни билети, трансфери до летището, екскурзовод и застраховки. Популярни са и туровете из Берлин. Престой от 4 дни там излиза 624 лв. със закуски, самолетни билети, панорамна обиколка на града с гид и застраховка.