Станишев под чехъл! Моника управлява държавата!

Политика

16-08-2013, 13:40

Снимка:

internet

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Станишев е много изнервен и неадекватен, защото е мъж под чехъл.

Станишев е много изнервен и неадекватен, защото е мъж под чехъл, заяви бившият премиер Бойко Борисов в кулоарите на парламента, непосредствено след като водещата заседанието Мая Манолова му отне думата от трибуната.

Запитан директно под чий чехъл се намира лидерът на ПЕС – семеен, или на ДПС – Борисов отговори директно: „Под чехъла на Моника Йосифова. Не знаете ли, че тя управлява държавата, а Станишев само лъже, лъже, лъже”.

"Станишев се вслушваше в инструкциите на царя и Доган. Първанов съжалява, че преди години го е посочил за свой заместник в БСП", подчерта бившият премиер.

"По мое време хората спокойно идваха на работа, а сега всичко е обградено от жандармерия и полиция. Всичко прилича на Египет", категоричен е Борисов.

И в средите на БСП има напрежение срещу влиянието на Моника върху работата на партията. Запознати твърдят, че именно тя стои зад всяко кадрово решение и зад определяне на конкретни политики. Моника Станишева се свързва и с рекламния и медиен октопод, който сега е обвил с пипалата си средства от всички министерства, чрез подставени фирми. Схемата "Моника" е известна от времето на тройната коалиция, докато Станишев се водеше премиер на държавата.