Сега е моментът Коко да се извини за загубения финал

Спорт

17-08-2013, 12:02

Снимка:

Plovdivutre.bg (архив)

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Бой над Лудогорец ще легитимира Локо като сериозен отбор

Днес е много важен ден за Локо (Пд) и по-специално за неговия собственик Коко Динев. От 19 часа смърфовете излизат на Лаута срещу шампиона Лудогорец – отборът, с който е свързан един от най-неприятните моменти за черно-белите фенове през последните години.

На 16 май миналата година 10 000 фенове на Локо окупираха трибуните на стадион „Лазур” в Бургас, за да гледат финала за Купата на България.

Финал, който смърфовете загубиха с 1:2, въпреки че водеха с 1:0 на полувремето.

Финал, който остави сериозни съмнения дали това бяха истинските възможности на възпитаниците на тогавашния треньор Емил Велев.

Финал, който сложи категоричен край на топлите отношения между фенове и собственик.

Финал, след който на Лаута НИКОГА ВЕЧЕ НЕ Е СЪЩОТО!

Финал, заради който феновете на Локо вдигнаха два месеца по-късно транспарант с надпис: „Лаута не е казино! Заложиш ли веднъж любовта на феновете, винаги губиш!”

Финал, за който се говори дори и днес.

Финал, който НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ЗАБРАВЕН!

Финал, заради който Коко Динев никога няма да може да заличи болката и обидата, която нанесе на запалянковците от Лаута.

Днес обаче Коко може поне да се извини за този злополучен мач. Предоставя му се добра възможност да надъха подчинените си и да докаже, че наистина иска да прави сериозен отбор с Локо, а не просто една обикновена еднодневка....

А и защото едно "извинявайте" или "простете" винаги е по-добре от едно нищо...