Нанси от село Юнаците е новата "Мис България"

Добрич Лайф

18-08-2013, 09:59

Снимка:

lifestyle.bg

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Джулия от Пловдив остана втора, Даниела е трета в конкурса за красота

Хубавата Нанси от пазарджишкото село Юнаците е новата Мис България. Русокосото момиче спечели 27,3 на сто от гласовете на всички, които участваха в избора на най-красивата българка за тази година, пише lifestyle.bg. Още с влизането си в конкурса тя даде заявка да докаже, че макар да е селянка, не е селяндурка. Със спечелването на титлата осъществи мечтата си обикновено момиче да вземе титлата за красота и да представи страната ни на конкурса Мис Свят.

Втора в класацията на зрителите остана красавицата Джулия от Пловдив. Тя взе 25% от вота. Трета е брюнетката Даниела с 22,4% от зрителските гласове. На четвърто и пето място се наредиха стюардесата Адриана и най-добрата приятелка на фолк певицата Райна - Велина, които получиха съответно 15,3% и 9,8% от гласовете на зрителите.

Общо 10 момичета бяха допуснати до финала на конкурса. Победителката беше определена на пищна церемония, по време на която кандидатките за короната дефилираха на сцена, оформена като старогръцки храм. Те се представиха в облекло, което изразява тяхната същност, по бански и в официални тоалети.

Качествата на кандидатките дискутираха Жени Калканджиева, Антония Петрова и Венета Харизанова. Всички те посочиха Джулия и Нанси сред своите фаворитки. Венета Харизанова обаче беше разочарована от четвъртото място на Адриана, която според нея заслужаваше короната най-много.

Най-красивата българка беше избрана с риалити шоу, продължило цял месец. Зрителите можеха да видят как изглеждат кандидатките без грим, как се държат в неформална обстановка, какви са техните качества и недостатъци.