Кранево ще посрещне зрелищен турнир по плажен волейбол за любители

Спорт

18-08-2013, 14:38

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Кранево ще бъде домакин на седмия турнир по плажен волейбол за мъже от веригата за любители Beach Volley Mania 2013. Надпреварата ще е за AquaLife Cup и ще се проведе на 24 и 25 август.
"Предстои ни голям купон. Тази година това е първият ни и единствен морски турнир, така че ще се постараем всичко да бъде супер", казаха от Volley Mania.
Записването вече тече, като желаещите могат да подадат заявка за участие на volleymania@gmail.com до 19 август. Единственото условие е да не са били картотекирани като професионални състезатели в последните три години.
"Дотук вече са се регистрирали някои от софийските отбори, които са познати във веригата. Надяваме се, че ще се запишат и двойки от Добрич, Варна, Балчик и другите околни градове, защото там има момчета, които играят на много добро ниво", добавиха от Volley Mania.
Миналата година Beach Volley Mania организира успешно турнир в Албена, който беше спечелен от Генчо Цветков и Венци Узунов.
Сред записаните е и бившият баскетболист на Лукойл Академик и Левски Петрослав Зафиров. 203-сантиметровият състезател ще си партнира с Красимир Иванов.

Домакините от спортния комплекс AquaLife са осигурили 1000 лева награден фонд при минимум 16 записани двойки. Ако отборите са 12, сумата ще е 750 лева, а ако са осем - ще бъде 500 лева.