Изборите ще бъдат предсрочни и то скоро, заяви Борисов

Мисия Добрич

18-08-2013, 15:33

Снимка:

DOBRICHUTRE.bg

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Аз съм убеден, че изборите ще бъдат предсрочни и то скоро, заяви пред журналисти председателят на ГЕРБ Бойко Борисов днес в с.Църква.

Борисов не отхвърли и идеята предсрочните избори да се случат до края на годината.  „Те много бързо сега ще похарчат парите, много бързо ще влезнат в корупционните си схеми, които планират да направят, и много бързо хората ще разберат що за идеи са имали”.

Борисов призова „Госпожата с цикламеното костюмче, наречена регионален министър, да спре да се гаври с хората”. Бойко Борисов посочи, че на гара „Яна” пътуващите стоят по три часа докато отсечка, построена от предходното правителство и абсолютно готова, все още се отлага нейното официално откриване. „Магистралата е абсолютно готова и тя се гаври с  хората, за да си изкара първо почивката и второ, тя ще го отрече най-вероятно, за да може да я открие утре на обяд”, коментира Борисов.

„Хиляди, хиляди, хиляди нерви ще се спестят”. „Те понеже толкова ги е яд, че сме построили тези неща, че даже и не им се открива”.

Борисов посочи, че всеки, който премине по новите отсечки, построени при предходното управление, би се убедил, че са „разкошна работа, разкош”.