Руснаци купиха втора къща в Бургаско за 1,8 млн. лв

Парите

19-08-2013, 06:04

Снимка:

miamicondolifestyle.com

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Нашенци изместват руснаците в имотния пазар по Южното Черноморие

Имотът разполага с джакузи, минифитнес и голям външен басейн

Втора къща за 1,8 млн. лева е била купена тази година. Както и първия имот, продаден за същата цена през 2013 г., и тази къща е край морето в района на Бургас, пише в. "Стандарт".

Освен това сделката отново е сключена с рускоговорящ купувач. Продавачите са успели да се свържат директно с клиента и да избегнат комисионата за агенция за недвижими имоти.

Жилището не е на първа линия на плажа, но е близо до морето. Дворът му е усамотен и наоколо няма почти никакви други постройки. Самата къща има всички удобства, които може да поиска собственикът й, в това число джакузи, минифитнес и голям външен басейн.

Първият имот, който беше продаден за 1,8 млн. лв. на рускоговорящ гражданин, също е в южната част на Черноморието ни - край Созопол. Имението е оборудвано е с мини спа център и фитнес. Това са двете най-скъпо продадени жилища за годината, твърдят брокери на имоти. Интересът към луксозните жилища се засилва, отчитат специалистите.

Все повече хора предпочитат да вземат по-скъпо жилище с пълно обзавеждане, в което могат направо да влязат и да живеят, без да се налагат ремонти. Рускоговорящите клиенти пък са насочили вниманието си основно към луксозните имоти по Южното Черноморие. Северната част от крайбрежието ни вече не е толкова атрактивна за тях.