Нефтохимик с пореден жест към феновете

Спорт

19-08-2013, 15:13

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Желаещите да гледат мачовете на отбора от ложи Изток и Запад ще трябва да заплатят само по 6, вместо както бе досега по 10 лв. за място

Ръководството на Нефтохимик изказва специална благодарност на многобройните фенове на отбора, които и в последния мач, загубен от ЦСКА в столицата, въпреки негативния резултат подкрепяха своя отбор от първата до последната минута.

Нещо повече – на стадион Българска армия изключително рядко се наблюдава такава подкрепа от привърженици на гостуващ отбор, които в много време от мача, заглушаваха многобройната агитка на домакините.

Във връзка с предстоящия мач в петък срещу тима на Локомотив Пловдив, ръководството на Нефтохимик реши да покани в официалните ложи на стадион Лазур представители на местния бизнес. Във връзка с това от администрацията на клуба ще предоставят покани на желаещите да посетят мача на Лазур, който е в петък от 21 часа.

Наред  с това ще бъдат направени и корекции в цените на билетите за официалните ложи Изток и Запад, като желаещите да гледат мача оттам, ще трябва да заплатят само по 6, вместо както бе досега по 10 лв. за пропуск.

Останалите цени на билетите за предстоящия двубой остават без промяна – 20 лв за ВИП Ложа Център и по 4 лв. за всички останали сектори на стадиона. Деца до 12 години ще влизат безплатно, но трябва да са с придружител. Цените за фенове на гостите са без промяна и те ще влизат с билети от по 4 лева.

Освен това билети и места за ВИП ложите ще могат да се купуват както от касите на стадион Лазур в деня на мача /петък/, така  и от фен шопа на Нефтохимик – „Красико Спорт” на първия етаж в Спортна зала Бойчо Брънзов. Билетите и пропуските за най-нетърпеливите ще бъдат на разположение от вторник. От магазина могат да се закупят и новите екипи на отбора за сезон 2013 - 2014.