Преслава отслабнала заради Мария Игнатова

Добрич Лайф

19-08-2013, 23:05

Снимка:

Lifestyle.bg

Автор:

Dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Мария Игнатова сподeлила преди време, че Преслава е много дебела според нея и това накарало певицата да започне да слабее

Истинската причина, поради която фолк дивата Преслава е решила да започне да отслабва драстично е бившата на Петко Димитров-Мария Игнатова. Преди време водещата прави изказване по адрес на Преслава, което се забива като нож в съзнанието на певицата и й оставя трайна травма.
След като Петко Димитров се разделя с Мария и започва афера с Преси, водещата казва пред мъжко списание, че Преслава е много дебела и това наистина наранило певицата. Един от въпросите, които задали на Мария бил дали би направила тройка с Петко и Преслава. ''Абсурд! Преслава не ми харесва. Много е дебела!'', казала русокоската, като уж се опитала да прозвучи шеговито, но се усетила злобата в изказването й.
Това направо съкрушило Преси и оттогава тя упирито работи над това да свали килограми. Но толкова се е вманиачила, че вече е загубила преценка за това как трябва да изглежда естетически слабата жена и вече е започнала да прилича на анорексичка, пишат от Hotarena.net.