Андреа и Кубрат се женят на ринга

Добрич Лайф

20-08-2013, 16:08

Снимка:

lifestyle.bg

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Това си намерение Кобрата сподели в интервю за вестник "Билд"

Европейският шампион по бокс Кубрат Пулев смята да се ожени за приятелката си Андреа по невиждан досега начин. Той заяви, че е готов да се венчае за нея направо на ринга. Пулев стъписа с изказването си репортер на немския вестник „Билд" пред когото заяви, че ще мине под венчило с певицата направо на ринга, пише lifestyle.bg.

Условието това да се случи обаче е да стане световен шампион по бокс. „Ако стана световен шампион ще се оженя на ринга", коментира той. Запознати издават, че Андреа също би се навила на подобна екстравагантност. Единственият проблем е кой ще се навие да ги венчае в пълна боксова зала. Но спортистът заяви, че е готов за тази крачка. Пулев вече се подготвя за срещата си с Владимир Кличко, въпреки че преди това има още един мач с Тони Томпсън в Шверин. Ако победи Кобрата става №1 в листата и световния шампион ще трябва да се срещне с него.

Досега Кличко категорично отказваше да излезе срещу Пулев, но този път най-вероятно ще му се наложи да приеме. Досега Кобрата няма загуба на професионалния ринг и смята съвсем скоро да се окичи с пояса на световния шампион.