Генков направи Наско Сираков за смях

Спорт

20-08-2013, 17:10

Автор:

Sportline

Всичко от Автора

Нападателят на Левски си признал: Дузпа няма

Бранителят на Литекс Николай Бодуров коментира пред клубния сайт ситуацията в 1-та минута на дербито, за която от лагера на Левски не спират да претендират за  дузпа, независимо, че тв-повторенията показват обратното. Даже Наско Сираков нападна след мача жестоко реферите, а на почивката нахлу в стаята им.

Дузпа няма, абсолютно съм уверен в това. Вярно, Генков беше в по-добра позиция, но нито съм го бутал, нито съм го спъвал. На повторенията ясно се вижда това и не мога да разбера как така се изопачава истината.Искат се дузпи, червени картони...Вой до небесата за нищо, бяха първите думи на национала.

Бодуров разказа и интересен разговр на 4 очи между него и потърпевшият  нападател, в който Генков честно е споделил, че няма претенции към защитника за нарушение.

Още на терена, след ситуацията, Генков ми призна, че е играл за  дузпа и неволно сам си е оплел краката при падането. Без да иска явно, но не че  аз съм го спънал или бутнал. Прави му чест.Не казвам, че е симулирал или искал да мами, но е видно е, че той  загуби равновесие и така се подлъгаха всички първоначално В подобни ситуации  опитните и хитри нападатели го правят- търсят дузпа и падат при най-малкото докосване.Вижда се много добре обаче как си вдигам ръцете и не оказвам никакъв натиск върху него. Съдията взе правилно решение и играта продължи. Цецо Генков е мъжко и честно момче, питайте и него.Не вярвам да се отметне от думите си. За другото положение срещу Велев…, моя грешка. Нарушение си имаше и реферът отсъди  дузпа, добави Бодуров.