Пожарникари, военнослужещи и доброволци участват в гасенето на пожара при „Зайчева поляна"

Животът

20-08-2013, 19:20

Снимка:

Областна администрация - Стара Загора

Автор:

starazagorautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пожарът на "7 километър" потушен

Пожар горя в "Арсенал"

Голям пожар в Стара Загора

Областният управител е в непрекъсната комуникация с ръководителите на ІІ-ра Тунджанска механизирана бригада, ОДП на МВР, ВиК и др. институции.

Двадесет пожарникари, двадесет военнослужещи и още толкова доброволци участват в гасенето на пожара при местността „Зайчева поляна”, област Стара Загора, който се разрази по-рано днес. Това съобщиха от Областна администрация – Стара Загора.
Областният управител на Стара Загора Живка Аладжова е на мястото на пожара над местността „Зайчева поляна” на север от кв. „Трите чучура – Север” и ръководи спасителните дейности. Аладжова донесе минерална вода на огнеборците.
На мястото на пожара има и багери, които ще се включат в ограничаването на пламъците. Аладжова очаква всеки момент на мястото на пожара модулното формирование от ІІ Тунджанска механизирана бригада. Областният управител е в непрекъсната комуникация с ръководителите на ІІ-ра Тунджанска механизирана бригада, ОДП на МВР, ВиК и др. институции. Всички станции на РИОСВ отчитат добри показатели на въздуха. Няма опасност за населението.