"Остава" със специален концерт за рождения си ден

БГ Музика

21-08-2013, 13:46

Снимка:

Добрин Кашавелов

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Бандата отбелязва 21-годишнина с шоу на 3 септември

В началото на месец септември група "Остава" ще отбележи своята 21-годишнина на сцена с лайв в столичния клуб "Маймунарника". Събитието ще се състои на 3 септември, вторник.

Става традиция групата да събира приятели и фенове на ежегодния си голям летен концерт – миналата година близо 2000 души присъстваха на юбилея на Остава.
 
Групата се налага в България в края на 90-те години и оттогава до днес се ползва с реноме на една от най-слушаните, гледаните и продуктивните родни формации, с неизменните си чести и запомнящи се изяви пред публика. В състава на "Остава" влизат Свилен Ноев - вокал, Георги Димитров Георгиев - китара и вокал, Боян Петков – бас-китара, Даниел Иванов - барабани и Александер Марбург - китара.

Момчетата от „Остава“ могат да се похвалят със 4 издадени студийни албума, 2 концертни диска, много хитови парчета, награди и участия на европейски фестивали като Sziget, EXIT, Best Fest, Spirit of Burgas, Elevation. Групата е подгрявала световни имена като Lenny Kravitz, Placebo и Ladytron.

На концерта бандата ще представи и най-новия си сингъл "Бесен", който ще бъде включен в предстоящия им нов албум.

На предварителна продажба билетите са с цена 7 лева, а на място ще струват 10 лева. Пропуските се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg.