Том Джоунс взривява София на 30 октомври

София Лайф

21-08-2013, 18:15

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Легендата отново у нас с концерт в зала 1 на НДК

Том Джоунс отново идва в България. Легендарният изпълнител, оставил сериозни следи в поп, соул и ар енд би музиката, подготвя едно много специално шоу за българските си фенове.

По време на забележителното музикално шоу на 30 октомври /сряда/ певецът ще изпълни хитове като "Delilah”, "Mama Told Me Not to Come", "What's New Pussycat”, "It's Not Unusual", "She's a Lady”, “Burning Hell”, “Tower of Song” и “Hit Or Miss”.

Последните два албума на талантливи изпълнител - "Spirit In The Room" and "Praise & Blame" (Island / Universal) – получиха най-добрите отзиви и възхищението на критиците по цял свят.

Том Джоунс определя София като градът, в който е бил един от най-запомнящите се концерти от предишната му обиколка. Затова за тази част от турнето си той изрично настоява пред своя мениджмънт България отново да бъде включена. Певецът споделя, че изявата му пред българска публика го е заредила така, както само най-силните му концерти в неговата дългогодишна кариера.

Концертът ще бъде в Зала 1 на НДК, с начален час 19:00ч. ценовите категории на билетите са: 70 лв; 90 лв; 115 лв; 135 лв и 165 лв., в зависимост от различните сектори в залата. Съвсем ограничен е броят на билетите за ВИП местата в залата, чиято цена е 180 лв.

Билетите за концерта са в продажба от днес 21 август в мрежата на Eventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет, както и онлайн на www.eventim.bg.