Част от столичния център остава без вода

Мисия София

21-08-2013, 18:30

Снимка:

"Софийска вода"

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Ограничението ще бъде на 23 август от 9:00 до 21:00 часа

"Софийска вода" временно ще прекъсне водата в част от центъра на столицата на 23 август, съобщиха от дружеството.

Причината е реконструкция на уличен водопровод, подмяна на сградни водопроводни отклонения, пожарни хидранти и спирателни кранове по ул. "Георги Сава Раковски".

Вода няма да има от 9:00 до 21:00 часа за живеещите на четни номера по ул. "Георги Сава Раковски" от ул. "Цар Симеон" до бул. "Сливница".

При продължителност на ремонта над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. "Георги Сава Раковски" на ъгъла с ул. "Св.Св. Кирил и Методий".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата, предупреждават от компанията. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121. Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.