Мениджърът на Роналдо: Давам Левски на съд

Спорт

22-08-2013, 09:18

Автор:

Жельо Стайков

Всичко от Автора

Жорже Мендеш иска "сините" да платят неустойка от половин милион

Мениджър №1 в момента в света Жорже Мендеш изправи Левски до стената. Импресариото, който се грижи за трансферите на Жозе Моуриньо, Кристияно Роналдо и още няколко дузини многомилионни играчи, е готов всеки един момент да даде "сините" на ФИФА.

 

ЗАПЛАХА ЗА ЛЕВСКИ - ДОМУСЧИЕВ МЕСТИ ЛУДОГОРЕЦ В СОФИЯ - ВИЖ ТУК

 

"Отиваме на съд", категоричен е бил Мендеш в единствения си разговор с човек на Левски. Португалецът защитава правата на своя сънародник Жоао Силва. Сините предлагат на бившия таран на Евертън 100 000 евро неустойка и той да разтрогне контракта си. Мендеш обаче е категоричен, че под 250 000 евро няма да паднат с клиента му.

 

КАК РЕАЛ СПАСИ ЛЕВСКИ ОТЗАД - ВИЖ ТУК

 

По договор Жоао Силва трябва да получава всеки месец на "Герена" 38 000 лева! Контрактът му пък е за този и следващия сезон. Това означава, че по него Силва трябва да вземе близо 800 000 лева!

 

БАНДИТ ЛИ Е ТОДОР БАТКОВ - ОЦЕНКАТА НА ШВЕЙЦАРЦИТЕ ВИЖ ТУК

 

Както е известно много сериозно в преговорите с Левски се запъна и импресариото на Дъстли Мулдер, който най-вероятно ще остане на "Герена". Рамон Лопес вече разтрогна с тима от „Герена”. Въпрос на дни е същото да направи и Кристовао Рамос, след което ще подсили Ботев.

 

КАК НАПАДНАХА ГОНЗО ВЪВ ВАРНА ПРЕДИ ЛЕВСКИ - ВИЖ ТУК