Картотекираха Светльо Тодоров за старши-треньор на Добруджа

Спорт

22-08-2013, 13:44

Снимка:

DOBRICHUTRE.bg

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Отборът излиза в събота за победа с Монтана

Днес преди обед БФС картотекира старши-треньорът на Добруджа Светослав Тодоров. На предстоящият мач в събота с отбора на Монтана Светльо ще ръководи добруджанци от пейката. Това стана ясно на редовната пресконференция преди мача от кръга. Вече ще бъда с костюм и вратовръзка, макар горещото време, но ще издържа, каза новият наставник.

Симеон Симеонов и Георги Радев водят пълноценна подготовка заедно с останалите футболисти. Готов за игра е и Николай Радомиров.
Подготвили сме се за противника, няма да издавам как, но имаме информация за отбора на Монтана, запознати сме със силните им страни, каза Тодоров.

Много от момчетата бяха разстроени след мача във Варна, но аз им признах още в съблекалнята, че съм много доволен от тях.  Важното е, че видях желание и старание от всички. Раздадоха се докрай и изпълниха указанията ми. Имаше момчета, в които се видя умора, но стиснаха зъби и изкараха мача на ниво. Даже имаше неща, които сме ги тренирали само  три дни и видях, че се опитват да ги направят, което е похвално, заяви  Светльо Тодоров.