Пуснаха билетите за ASIA в Пловдив

Пловдив Лайф

22-08-2013, 15:27

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Не пропускайте третото издание на музикалния форум Sounds of The Ages

В продажба са билетите за концерта на ASIA в Пловдив. Звездите са гости на третото издание на музикалния форум Sounds of The Ages, който ще се проведе на 21 септември.

В магическата атмосфера на Античния театър ASIA ще представят най-големите си хитове. Някои от тях ще бъдат изпълнени за първи път със симфоничен оркестър. Легендарната супергрупа ще свири заедно с оркестъра на Пловдивската филхармония под диригентсвото на Левон Манукян.

Билетите вече се продават ексклузивно в мрежата на Eventim.bg с цени 30 и 35 лв. Има и ограничен брой с цена 40 лв за местата непорсредствено преди сцената.  В деня на концерта, 21 септември, те ще бъдат съответно 35, 40 и 45 лв. На концерта в Пловдив групата ще представи и своя нов китарист - Сам Коулсън.

През 2006 ASIA се събраха в оригиналния си състав, а до края на 2013 ще издадат и новия си студиен албум "Valkyrie".

ASIA 2013:

John Wetton (King Crimson, Uriah Heep, Roxy Music),

Carl Palmer (Emerson, Lake & Palmer),

Geoff Downes (Yes, Buggles),

Sam Coulson (Yes)

След шумния успех на Sounds of The Ages 2011 с невероятния спектакъл на ТАРЯ ТУРУНЕН и звездния барабанист МАЙК ТЕРАНА с Филхармонията, форумът се превърна в истинска традиция година по-късно с концертите на ФИШ и ANATHEMA. Последните заснеха своето историческо шоу, за да го издадат на blu-ray и DVD тази есен.