Ники Дойнов сменя Виктор Николаев?

Добрич Лайф

23-08-2013, 20:10

Снимка:

kliuki.bg

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Новинарят се чувствал неоценен, искал по-голяма популярност

Телевизионните трансфери продължават. Топ новинарят на Нова тв Ники Дойнов е на път да смени работното си място и да отиде в Би Ти Ви, научи „Всеки ден". След напускането на Виктор Николаев и Ани Цолова от медията решили да скроят номер на конкуренцията и го поканили да стане новият водещ на сутрешния блок.

 

Ники от години се чувства пренебрегнат и неоценен от шефовете си в Нова. Той е един от най-старите кадри на телевизията - работи в нея почти от самото й създаване през 1994 г. Дълги години беше една от най-големите звезди на медията, но постепенно беше изтикан в девета глуха и на преден план бяха извадени новите лица в телевизията. Това го дразнело много, но все пък успявал да прикрива емоциите.

 

Чашата на търпението му обаче преляла, когато разбрал, че Ани Цолова и Виктор Николаев влизат в Нова с рекордните заплати от 15 бона, като на всичкото отгоре сами ще бъдат продуценти на предаването си и ще могат да си подберат екипа. „Как може да съм тук от близо 20 години, а някакви хора, които за първи път влизат в сградата, да взимат 5 пъти повече пари от мен и да са с привилегии като на шефове?", ядосвал се Ники, пише „Всеки ден”.

 

Затова той бил на крачка от напускане на телевизията, само чакал подходящо предложение. И то не се забавило. Когато от Би Ти Ви разбрали, че Ани и Виктор ги напускат заради Нова, се заканили: „Ние пък ще ви вземем Ники Дойнов". Шефката на новините Люба Ризова от години се познава с новинаря, защото преди тръгването на Би Ти Ви колеше и бесеше в нюзрума на Нова. Така че не й било трудно да се насочи именно към него.

 

Между другото, в Би Ти Ви сериозно обмислят спешно вдигане на заплатите, изплашени от бъдеща вълна от напускащи. Ани и Виктор в момента събират екип и бившите им шефове се притесняват, че ще им откраднат част от най-ценните кадри. Затова планират да ги задържат по единствения възможен начин - с пари. Заради страха от масово напускане в момента телевизията се е превърнала в арена на всеобщо следене. Слухти се и за най-малкия намек за хора, които обмислят да си тръгнат, твърдят служители там.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"