Адел става детска писателка

Булевард

24-08-2013, 09:59

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Сюжетът ще се основава на майчинството

Певицата Адел била помолена да напише детска книга.

25-годишната изпълнителка, която има десетмесечен син Анджело от приятеля си Саймън Конецки, получила предложение от издателство Пъфин да напише история за деца, която да се чете лесно от начинаещи, да включва прости картинки и сюжетът й да се основава на майчинството, пише БГНЕС.

"Адел харесва идеята. Книгата няма да разкрива нищо прекалено лично, тъй като това не е нейният стил. Но тя ще бъде нещо, което ще й остане като спомен от първите й дни като майка, и нещо, което може да посвети на сина си, всички са много развълнувани", разкри запознат източник пред вестник "Дейли Стар".

Адел ще поеме щафетата от звезди като Мадона, Рики Герваис и Дейвид Уилямс, които също постигнаха големи успехи в детските приказки. Издателство Пъфин смята, че певицата може да постигне успеха да Джоан Роулинг, автор на поредицата "Хари Потър".

"Пазарът на детските книги е пълен със знаменитости и Пъфин наблюдава огромното издигане на Адел към супер славата. Всичко, до което тя се докосва, се превръща в злато и това ще постигне невероятен успех, точно по начина, по който Джоан Роулинг и "Хари Потър" го направиха", заяви източникът.