Валери Божинов затъна и на семейния фронт

Булевард

24-08-2013, 12:05

Снимка:

Night Flight

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Реших да живея сам, призна футболистът

След дълго медийно затишие, нарушавано с някоя идилична семейна снимка във Facebook, Валери Божинов и съпругата му Николета отново привлякоха вниманието към себе си.

По-скоро Валери, който обяви официално пред Уикенд, че вече живее сам. Което е първата крачка към развода с плеймейтката, от която има дъщеря - Никол.

Николета вплете в мрежите си Божинов още докато той обясняваше колко е влюбен в майката на сина си Валери-младши - фолкпевицата Алисия. Идилията межди двамата явно е към своя край, най-вероятно в близките дни и самата Николета ще направи официално изявление в каква фаза са отношенията им.

Според слуховете, раздялата се дължи на изневяра не с кой да е, а с Ники Михайлов, с когото мачкаха чаршафите преди години. Самият Михайлов пък оприличи Николета с трабант.

Откакто живее под един покрив със законната си съпруга пък Валери стигна дъното като футболист. В момента той продължава да е без отбор, Спортинг се чудят как да му бият шута, а той може да бъде забелязан повече по заведенията, отколкото на тренировки.