Кобрата: Томпсън много плямпа, ще го видя на ринга

Спорт

24-08-2013, 16:01

Автор:

Sportline

Всичко от Автора

Който излиза за нокаут, често губи. Готов съм за 12 рунда, обяви Пулев

Българската боксова звезда Кубрат Пулев даде интервю за вестник "Преса", часове преди да се изправи срещу американеца Тони Томпсън в мач на претендентите за световната титла в бокса.

Ето по-интересните неща, които Кобрата сподели:

"Американските боксьори много говорят и са доста самоуверени. Истината обаче ще излезе наяве, когато се качим на ринга. За първи път ще играя срещу противник, който се бие с обратен гард. Доста е неудобно. Именно заради това в последния месец тренирах със спаринг партньори с обратен гард. Мисля, че добре се подготвих".

"Много противници избягаха от мен. Тоест всички. Но не се притесних - лошото бе, че спрях да се боксирам за толкова дълъг период. Но пък почивката ми се отрази добре. Противникът ми е един от най-сериозните. Знам, че няма да е лесно. В никакъв случай няма да кажа, че ще бия с нокаут. Който излиза за нокаут, много често губи. Аз съм подготвен за 12 рунда".

"Пожелавам на феновете ми в България всички да победим заедно. Благодаря на хората, които чакат този мач заедно с мен. Надявам се да оправдая очакванията им. Благодаря, без вас нямаше да стигна дотук".