Ялови „гладиатори“ отнесоха два гола край морето

Спорт

25-08-2013, 16:01

Снимка:

spartakpd.info

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Спартак отстъпи на бургаския Мастер с 0:2 в странен мач

Изключителна нелепа загуба с 0:2 допусна Спартак (Пд) при гостуването си на бургаския Мастер в мач от 3-ия кръг на Югоизточната "В" група. Срещата се игра в село Българово, като домакините поведоха в 13-ата минута при едва първото си положение пред вратата на пловдивчани.

Последва силен натиск на синьо-белите, който обаче не завърши с гол. Греда удари Андреев, а изстрел на Парнаров бе изчистен от голлинията. Читаков пък имаше 2 стопроцентови положения за гол, но не сполучи в завършващата фаза.

Така се стигна до продължението на мача, където в 91-ата минута, при единственото си достигане до вратата на Спартак, нелепа грешка позволи на домакините да вкарат за 2:0.

Състав на Спартак: Витанов, Парнаров, Куртов, Кр. Кумбаров, Кордов, Д. Колев, К. Атанасов, Ем. Иванов, Ст. Димитров, Юруков и Читаков Като резерви влязоха: Андреев (Ст. Димитров), Герджиков (Д.Колев) и Б. Никифоров (Ем. Иванов).

Стаев не участва в мача заради контузия, а Цв. Йотов е с бронхит.

Следващият мач на Спартак е градското дерби с Марица за Купата на България. Дербито е на 28 август от 18 часа на стадион "Марица".