Бултраси атакуват "Армията", плашат ЦСКА

Спорт

27-08-2013, 11:35

Снимка:

Plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

4500 фенове на Ботев отиват в София, няма място за всички на червения стадион

Не стига, че ЦСКА агонизира, ами и феновете на Ботев Пловдив са на път да довършат клуба. Близо 4500 бултраси се стягат да атакуват столицата за мача ЦСКА – Ботев в неделя. Както е известно „червените” правят всичко възможно, за да убедят СДВР, че двубоя не е рисков. При такава бройка фенове на гостуващия тим и състоянието на „Армията” обаче ченгетата и столична община най-вероятно ще забранят провеждането на двубоя на стадиона на „червените”.

Още повече, че секторът за гости на „Армията” е 3 750 души. Това означава, че ако от Пловдив пристигнат наистина 4 500 бултраси, напрежението ще е огромно и може да ескалира до ексцесии в Борисовата градина, пише SPORTLINE.BG.

В СДВР са в патова ситуация, защото заради концерта на Роджър Уотърс двубоят ЦСКА – Ботев не може да бъде изместен на „Васил Левски”. Така единственият вариант остава „Георги Аспарухов”. Другият е ТВ7 да измести мача за по-ранен час. Това обаче едва ли може да се случи, защото собственикът и на Ботев и на телевизията е един и същ.