Нова комбина в Пловдив - Бареков и Славчо Атанасов

Бъдещият политик Николай Бареков ще играе в Пловдив с бившия кмет Славчо Атанасов

Само преди няколко дни Бареков предостави ефира на ТВ7 на Славчо Атанасов, за да плюе по президента Росен Плевнелиев, а вчера спомена името му като съратник, с който преди години сваляли правителството на Жан Виденов. Паметливи пловдивчани обаче припомнят, че докато другите били на барикадите Николай Бареков обикалял пловдивските телевизии с молба да му дадат изява.

Още през 2010 година се заговори, че Барека е мераклия да стане кмет на Пловдив, само че тогава удари на камък. Той искаше да се пише спасител на футболния клуб „Ботев“ и се надяваше на подкрепата на феновете му, но нещо сметките му излязоха без кръчмар.

За неуспелия депутат от ЛИДЕР Славчо Атанасов това пък е повод отново да излезе в медийното пространство. На последните избори бившият кмет взе едва 2.2% от гласовете на пловдивчани, а на всичко отгоре понесе и гнева на собствените си съпартийци от НИЕ, които още не могат да му простят, че е оглавил листата на Ковачки и е изневерил на партията си.

Амбицията на Бареков  да се качи на политическата сцена е толкова голяма, че той е съгласен да се съюзи и с дявола, за да я постигне.