"Ревю" идват за Айляк феста в Пловдив

Пловдив Лайф

28-08-2013, 13:49

Автор:

Николай Христов

Всичко от Автора

Огнено шоу и музика на живо на празника на града

Уникалният пловдивски Айляк фест ще превземе Цар-Симеоновата градина на градския празник - 6-ти септември. По традиция той събира публика от различна на възраст и интереси, обединена от позитивната нагласа към живота.

Тази година фестивалът отново предвижда различни арт дейности през деня и интересни музикални срещи с някои любими банди - вечерта. Гвоздей в програмата е живото изпълнение на група "Ревю".

Фестивалната зона ще приеме първите гости още в 11:00 ч. Там всеки ще има възможност да се включи в ателиета за рисуване и ръчна изработка на сувенири. За естетите е подготвена изложба на художествени фотографии и графити пърформънс. Любителите на по-екстремните забавления пък ще могат да се забавляват с огнено шоу.

Същинската музикална програма започва в 19:00 ч. Първо на сцената ще има джем сешън, а в 20:00 забавата ще премине в ръцете на IVO /ACOUSTIC CORPORATION/. Иван Гатев /SALT RIVER, ЛОКМАРУХУ/ и STOP BG ще се изяват съответно от 20:40 и 21:30 ч. Неповторимите "Ревю" ще взривят публиката от 22:30 часа, а накрая ще има DJ`s програма и афтърпарти в бар GRAMOPHONE.

Фестивалът се осъществява от името на сдружение Отворена сцена за изкуство О.С.И. с подкрепата на Община Пловдив. ВХОД СВОБОДЕН.