Търсят се … войници

Мисия Добрич

28-08-2013, 14:34

Снимка:

news.bg

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Кандидатите да не са по-възрастни от 32 години

Община Добрич разполага с информация за вакантни места за войнишки длъжности за приемане на военна служба на лица, завършили граждански средни или висши училища в страната и в чужбина, които се заемат чрез конкурс, съобщават от общината.

За войнишки длъжности могат да кандидатстват лица със средно или по-високо образование, да не са по-възрастни от 32 години, да са годни за военна служба. Кандидатите не трябва да са били осъждани за умишлено престъпление от общ характер и срещу тях да няма образувано наказателно производство за умишлено престъпление от общ характер. Трябва да са граждани на Република България и да нямат друго гражданство. Да не са освобождавани от военна служба поради наложено дисциплинарно наказание “уволнение”. Трябва да покриват нормативите за физическа годност, да са психологически пригодни.

Набират се кандидати за военни формирования в  Ямбол, Хасково, Ст. Загора, Казанлък и Карлово. Образци от формулярите и подробностите за кандидатстване са изложени в Областен военен отдел - Добрич, ул. “Добруджа” № 4, ет.4.