Мъри: Не е приятно, че доста се разшумя около Неделев

Спорт

29-08-2013, 22:31

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Това може да се отрази на играта му срещу ЦСКА, убеден е наставникът на канарите

Старши треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов коментира за Гонг трансферната сага около звездата на „канарчетата” Тодор Неделев:

„Отбор и таланти се градят изключително трудно и бавно. Това трябва да става изключително прецизно. А за да бъдат разрушени и унищожени, някой път е достатъчен само един миг, едно действие или една постъпка”, каза Мъри.

„При всички положения този шум ще даде отражение на Неделев. Надявам се той да намери себе си и да се представи по най-добрия начин срещу ЦСКА. Казах Ви, има опасност от прекалено голяма „обич” към Ботев и Неделев да бъде разрушено всичко”, добави философски Стоилов.

„Доста се разшумя и се заговори за Неделев, което изобщо не е приятно. По принцип моята работа в Ботев е да изградя един добър отбор. Отбор, който да играе добър футбол и да радва хората. Естествено и да побеждава! Другата ни цел е да изградим таланти, които да са бъдещето на Ботев и на българския футбол. Да създадем една добра детско-юношеска школа”, каза още наставникът на „жълто-черните”.

„Трябва да бъдем изключително внимателни в тази насока, ако искаме българския футбол да се развива както трябва”, категоричен бе най-успешният български треньор през 21 век.

Стоилов коментира и предстоящото гостуване на Ботев Пловдив на ЦСКА от 7-ия кръг на А група:

„Предстои ни изключително тежък двубой. Очаквам двата отбора да изиграят мач, който да отговори на амбициите и желанията на клубовете и естествено на изискванията на феновете. Надявам се, че нашият отбор ще намери истинското си лице и ще се представим по най-добрия начин!”