Бургаски национал с шанс за Бундеслигата

Спорт

30-08-2013, 08:59

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

18-годишният нападател на Черноморец Бургас и националния отбор до 19 години, изкара едноседмични проби в Торино

Спортно-техническото ръководство на Торино се колебае дали да привлече българския нападател Милчо Ангелов, съобщава местната преса.

18-годишният нападател на Черноморец Бургас и националния отбор до 19 години, изкара едноседмични проби в състава на юношите на Торино до 20 години. Ангелов е оставил добри впечатления с изявите си, отбеляза и няколко попадения в специално организираните контроли, но италианците все още не са решили дали да го привлекат.  Основните притеснения са свързани с адаптацията, тъй като младокът не знае езика, а от друга страна няма и никакъв опит в италианския футбол. Ангелов е в състава на юношеския национален отбор на България до 19 години, който на 6 септември ще гостува на Италия за приятелска среща в Пескара, където Торино ще има свои представители.

В същото време германският Щутгарт също следи играча и може да направи опит да го привлече преди края на летния трансферен прозорец. Съвсем скоро се очаква развитие по въпроса,  т. като края на трансферния период е след няколко дни.