Затварят пътища в Пловдивско заради колоездачната обиколка

Мисия Пловдив

30-08-2013, 11:00

Снимка:

Plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Виж промените в областта

Във връзка с провеждането на 63-та Международна колоездачна обиколка на България на 1 септември и 5 септември се въвеждат временни промени в организацията на движението в Пловдивска област.

На 1 септември от 14.30 ч. до 17.30 ч. се забранява движението на всички превозни средства и пешеходци по главен път І-6 / София – Карлово – Бургас/ в участъка от 218-и километър /границата с област София/ до 279-и километър /граница с област Стара Загора/. На 5 септември от 13.15 ч. до 15.45 ч. се забранява движението на всички превозни средства и пешеходци по главен път І-6 / София – Карлово – Бургас/ в участъка от 279-и километър / граница с област Стара Загора/ до 242-и километър /с. Кърнаре/. Същия ден от 13.30 ч. до 17 ч. се забранява движението на всички превозни средства и пешеходци по път ІІ-35 /Кърнаре – Троян, прохода „Беклемето”/.

Посочените интервали за промените в организацията на движението са ориентировъчни, като спирането и пускането на движението ще се определя от местонахождението на състезателите по трасето. Призовават се водачите на МПС да избират обходни маршрути в посочените интервали, стриктно да спазват разпорежданията на контролните органи и да проявят необходимото разбиране и търпение за нормалното протичане на състезанието и запазване здравето и живота на всички участници в движението.