Миро открадна „Сладко отмъщение”

Добрич Лайф

30-08-2013, 12:16

Снимка:

DOBRICHUTRE.bg

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Певецът върти номера на приятели в „Нищо лично”, Маги Халваджиян бесен

Певецът Миро ще спретва номера със скрита камера на приятели или на непознати хора. С новото си амплоа той става част от интригуващо комедийно предаване на Би Ти Ви, което тръгва наесен. То ще се казва „Нищо лично". С шоуто на практика се възражда „Сладко отмъщение", пише „Всеки ден". Различното ще бъде, че скритата камера ще се редува със скечове. Продуцент на продукцията е аткрактивната водеща на „Модерно" Радост Драганова.

Във всяко издание на „Нищо лично" ще се изявяват различни звезди. Наред с Миро зад камерата ще застанат Емо Чолаков, Владимир Каролев и други познати лица. Водещите ще кометират смешните моменти от лентата заедно със звездите и героите на тайното видео.

Новото шоу обаче доста ядоса продуцента Магърдич Халваджиян, който правеше преди години „Сладко отмъщение". „Повече от ясно е, че това предаване всъщност е рециклирана версия на нашето шоу, което бе истински хит и правеше рекордни рейтинги. В Би Ти Ви освен да крадат идеи, друго явно не могат", отсече Халваджиян, цитиран от „Всеки ден”.