Хороскопът за септември

Животът

30-08-2013, 15:12

Снимка:

sanovnik.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Лъвът с проблеми в работата, скорпионът да не лети в небето

Овен

Давате прекален простор на необузданото си въображение.

Слезте на земята, бъдете по-практични. Внезапна промяна в стопанската дейност ще позволи да разрешите важен проблем. Възможни са тревоги в семейството или със сърдечен партньор. След 1З-и избягвайте интимни връзки в обсега на делова та дейност. Чувствате се изпълнени с енергия и ви се иска да промените работата си, нещо, което отдавна замисляте, пише zdravni.com. Бихте имали шанс, ако се облегнете на стабилна личност. Не сте хо ра, които безразсъдно се втурват към неизвестното. Не го правете и сега.

Телец

Неуспехът в бизнеса, който сте захванали, ще се отрази на нервната ви система. Правете всичко с мярка. Ще попаднете в центъра на служебните събития. Но не се безпокойте - колкото морално губите, толкова парите ви се умножават. Това донякъ де ще компенсира притесненията ви. Необходими са ви нови помощници, но не надвишавайте бройката им. Понякога не сте последователни, избягвайте да се колебаете дълго.

Близнаци

Успешни делови контакти с чужденци до 12-и. Просперитет в работата около 16-и. Пазете се от кражби към 20-и. Не пъту вайте след 2З-и, въпреки че пред вас се разкриват възможнос ти за пътуване, които изглеждат съблазнителни. Реализация на желанията очаквайте след 24-и. Очаквайте печалби или подаръци през по-голямата част от месеца.

Рак

Засилената ви проницателност ще ви помогне да преодолее те конфликтна ситуация в работата си. Любовта ще оказва силно влияние върху емоционалното ви състояние. Ако ви се налага да учите нещо, положете повече усилия. След 16-и има опасност от преумора, която ще ви доведе до разбалансиране и неадекватност. Вероятности от депресивни моменти, свързани с работата ви.

Лъв

Неочаквано изникват професионални затруднения и проблеми в началото на месеца. Има опасност от безсмислен конфликт. По-разумно е, ако успеете да го избегнете, особено около 10-и. В момента сърдечните отношения се натъкват на сериозни спънки. Не давайте воля на ревността и подозренията около 15-и. Те само помрачават красотата на искрените отношения. Не обещавайте повече от това, което можете да реализирате. Не са изключени неприятности от здравословен характер в последната десетдневка.

Дева

Амбициите ви за професионална изява ще отстъпят на заден план поради здравословен проблем. Не отлагайте посещението при специалист, защото заболяването ви е хронично. Ще се впуснете в хазартни сделки и игри около 10-и. Ще имате успех, ако разчитате на съдружник с интуитивни способности в дните около 15-и. Хора с начална буква на името С и Т ще ви изненадат с приятна новина.

Везни

Не си мислете, че партньорът ви е "в кърпа вързан" и можете да си правите каквото поискате. В един момент нещата могат да се променят и това ще ви нарани. В работата ви нещата ще вървят добре, но повече методичност и настойчивост няма да ви навредят. Настроени сте да почистите и подредите жилище то си. Ще се почувствате по-добре, ако преди да се заемете с домакинство си вземете отпуска или отидете на почивка, дори и за два дни.

Скорпион

В любовните отношения вие ще сте водеща фигура през този месец. Независимо, че ви обичат и са готови на всичко за вас, известен такт няма да ви навреди. Не демонстрирайте прекалено самочувствие. В работата си разчитайте на собствения си усет и не позволявайте да ви подвеждат. В отлично здравословно състояние ще сте, но за съжаление любимият ви не ще се чувства така добре. Бъдете грижливи и търпеливи с него.

Стрелец

Бъдете особено внимателни към любимия си в началото на месеца. От вас зависи това да бъде краткотрайна буря, а не раздяла. Не позволявайте на дреболиите да ви изнервят и да предизвикват гнева ви, особено между 11-и и 19-и. Ако имате възможност, по-добре работете самостоятелно.

Козирог

Едва ли сега е моментът да задоволите жаждата си за прик лючения и пътешествия. Съсредоточете си върху работата си и планирайте за по-нататък удоволствията. Променете посоката на творческите си търсения, за да избегнете рутината. Опитай те нова сфера на дейност. Някой ще ви мрази, но това не е причина за безпокойство. Достатъчно силни сте, за да се справите.

Водолей

Не си позволявайте заради засилена амбиция да предизвиквате конфликти. Дните предразполагат към семейни разправии и гневни избухвания за дреболии. Бъдете по-дипломатични с хората, от които зависят доходите ви, за да не изпаднете във финансови затруднения. Склонни сте към проявяване на небрежност, но тя може да предизвика произшествия при работа с остри предмети или машини. Пазете се от вирусни заболявания, които протичат с високи температури.

Риби

Очаквайте редица промени и дръзкото ви любопитство, както и вроденият ви авантюризъм, ще бъдат удовлетворени. Ще постигате успех след успех. Периодът не е успешен за пътува не, но е подходящ за бизнес контакти. Лекото главоболие не е опасно. Вашите претенции между 17-и и 2З-и ще дразнят заобикалящите ви. Опитайте се да бъдете по-толерантни и сдържани, особено след 25-и.