Борисов: Хакнаха ми сайтчето във фейсбук, но влизам в Туитър

Новините

30-08-2013, 21:04

Снимка:

бгнес

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Някои се опитват да пречат и да смачкват всичко, което не е в тяхна полза, каза той

"Хакнаха ми сайтчето във фейсбук, уплашиха се, но в понеделник ще влезна в Туитър да видя там какво ще направят. Някои се опитват да пречат и да смачкват всичко, което не е в тяхна полза", каза в Бургас лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който се срещна с кметове и депутати от партията, предаде в. "24 часа".

Борисов заяви, че народните представители на ГЕРБ се връщат в парламентарните комисии, за да има кворум и за да могат да алармират общестевността за това, което мислят да правят управляващите, но няма да заемат председателски места.
"Нито ще участваме със зам.председател на парламента, защото на нас ни подхожда председател - като първа политическа сила, нито ще участваме в международни делегации. Няма как да им легитимираме ръководството на тройната коалиция", каза още експремиерът.
"Не ни очаква нищо добро и затова ден по-рано трябва да си отива това правителство. Всякакви колебания които имахме, че би могло нещо да се получи, изчезнаха. Вече нямаме никакво съмнение, че управляващите са безобразно кадрово неподготвени", каза още лидерът на ГЕРБ.

За бившите си съпартийци от БАСТА Борисов заяви: "Не може да казваш баста на всичко, което си правил 4 г." и допълни, че би се радвал, ако основателите на новия проект правят всичко възможно за привличане на депутати от БСП, ДПС и Атака, а не се заимават с ГЕРБ.

"Те са били много често с мен и  е можело да споделят каквото не им е харесвало", отсече Борисов.