Столичани в повече: Нов рунд от битката Лютови-Чеканови

Животът

31-08-2013, 12:00

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

"Столичани в повече" - комедията, която живее вече шести сезон, се завръща през септември.

Точната дата на първия епизод още не е оповестена. От bTV обаче, издадоха някои от случките за най-нетърпеливите почитатели. След като познаха глада и мизерията, сега за Лютови и Чеканови настъпват различни времена. Обрат ще има в живота на двама от главните герои - Рангел Чеканов и Славка Лютова. Той ще повлияе на развоя на събитията и ще възпламени нова люта битка между двете семейства, но на друго бойно поле.

Йовка и нейното бебе ще донесат и положителни, и отрицателни емоции на отец Григорий. Малкият Кипър ще бъде "виновник" за объркването на още четири съдби, за разпада и създаването на две семейства и за едно непреодолимо желание за реванш. Любопитна подробност е, че Кипър преди това се наричаше Салвадор, както е името на друго бебе, от друг сериал по конкурентната Нова телевизия - отрочето на Невена Бозукова от "Етажна собственост".

Дарина Михайлова, новата любов на Андрей Лютов, ще влезе в ролята на поредната нежелана от Славка снаха, но една дълбоко пазена тайна внезапно ще промени картинката. Пред разпад ще се окажат и отношенията между братята Пацо и Константин Цекови. Проваленият проект с китайците взривява отношенията между близнаците, а единият от тях ще се сдобие с нов, неочакван враг.