Апокалипсис кога

Животът

01-09-2013, 11:36

Снимка:

facebook

Автор:

"Стандарт"

Всичко от Автора

Третата световна война витае в думите на пророците

Не знам какви оръжия ще се използват в третата световна война, но четвъртата ще се води с тояги и камъни. Едно от най-популярните изказвания на Айнщайн се завърна със силна актуалност, след като конфликтът в Сирия все повече предизвиква заплаха за глобалния мир. Пророчество на Ванга пък съвсем конкретно посочи арабската страна като място, в което няма да остане камък върху камък. Външната намеса в сирийския конфликт е генерална репетиция за трета световна война - както в Испания, където през 1936-1939 г. се репетираше Втората световна, твърди проф. Итамар Рабинович, бивш посланик на Тел Авив в Кайро.

Все повече пророчества - от Нострадамус до Петър Дънов, започват да звучат стряскащо актуални към ставащото на 2000 километра оттук. А ако се върнем на Айнщайн, отново ще прочетем нещо притеснително: "Когато изчезнат пчелите, на човечеството ще му останат само четири години живот". Процесът по изчезването на насекомите започна именно преди четири години.

Петър Дънов: Арабин 666 ще загине в Сирия

В книгата си "Живия хляб" учителят Петър Дънов казва думи, които тогава са изглеждали странни, но придобиват изумителна актуалност сега. "Остава още една война да има в далечно бъдеще. Тази война ще се прекрати, но ще дойде друга, по-голяма, в далечното бъдеще. Ако сега не се научите да носите с радост страданията, в тази война ще бъдете на фронта и никой не може да ви избави. Ако народите не поумнеят и се отвори нова велика война, ще остане само една трета от човечеството", пише Дънов. А след това дава конкретна посока на пророчеството си, която отвежда именно към Сирия. "Поради безумието на хората, в резултат на лошите им мисли и чувства ще стане тази трета расова война, която ще продължи повече от 20 години. Ще се води главно по въздух и вода, както и с бомби. Ще пострадат Ню Йорк и Вашингтон от самолети, а по-късно Ню Йорк от ракети с атомен заряд, а Вашингтон от сачмени бомби. Ще им помогнат французите, които ще ударят с ракети стартовите площадки на арабите. Когато последните тръгнат да завладяват Швейцария, ще бъдат залети от повдигащите се води и Aрабинът 666, който сега живее в Сирия, ще загине с армията си и войната ще свърши. След нея ще настане епоха на мирно развитие на останалите живи хора," твърди Петър Дънов. Той пророкува и точен брой жертви - 50 милиона души. Според него евентуалната трета световна дори има възможен продължител - четвърти глобален сблъсък, който би отнел 550 милиона живота. "Това не го искам аз, но казвам, че човешките мисли, чувства и постъпки определят тази война. Ако и тогава не поумнеят, ще дойде по-страшна война. След нея вече няма да воюват, защото ще стане такова чудо, каквото хората никога не са очаквали. Тогава ще се прекъснат всички съобщения, железниците, телеграфите, телефоните и ще минат най-малко 100 години, за да могат да се възстановят отношенията на един народ с друг. До това време те ще бъдат съвършено изолирани", казва още учителят преди 80 години.

Нострадамус: Войната идва след 28 звезди в Европа

"Когато над Европа има 28 звезди и държавата пред вратата й влезе, ще падне като Йерихон", гласи цитат от Нострадамус, чието значение до скоро никой не е разбирал. Днес, като се има предвид скорошното приемане на Хърватия в ЕС като 28-а членка на Съюза, цитатът придобива друго измерение. И ако въпросната 28-а звезда наистина се отнася към хърватите и ЕС, то единственото, на което може да се надяваме, е Нострадамус да греши. Понеже пророчеството продължава със следното: след въпросното събитие предстои ядрена война, природни бедствия и накрая унищожение на планетата. Д-р Михаел Ратфорд, тълкувател на Нострадамус, обаче уточнява, че самите хървати няма да предизвикат войната, а просто тя ще съвпадне с въпросната 28-а звезда. Най-известният щатски пророк - Едгар Кейси, също е оставил няколко реда, пророкуващи трети глобален конфликт. Той говори за размирици, които ще се зародят около проливите Дейвис и в Либия, и в Египет, и в Анкара, както и в Сирия, около проливите в Австралия, в Индийския океан и Персийския залив. Като се имат предвид войните в Афганистан и Ирак, както и напрежението в Близкия изток в момента, няма как да не обърнем внимание на думите му.

Норвежка старица предвижда мрачна картина

Последните 5 десетилетия, събрани в едно пророчество. И завършващи отново с трета световна война, този път мистично свързана и с второто пришествие. Пророчицата, станала автор на това предсказание, е останала с името "жената от Валдрес". Видението й от 1968 година неведнъж е цитирано заради изумителната му точност. Тя го е описала на пастор Емануел Минос, който прибрал в чекмеджета записките, тъй като е счел, че звучат фантастично. След 30 години обаче решил да ги сподели, защото видял колко много са предначертали станалото по света. Ето какво казва жената: "Първо, преди Исус да дойде и преди да избухне третата световна война, ще има такова "разведряване", каквото досега не е имало. Ще има мир между свръхсилите на Изток и Запад и ще има дълъг мир. През този период на мир ще има разоръжаване в много страни, също и в Норвегия, и няма да бъдем подготвени, когато войната дойде. Третата световна война ще започне по начин, който никой не е очаквал и от неочаквано място", казва старицата. А после описва съвсем конкретно един доста познат разпад на ценностите. "Небивало охлаждане към вярата ще обхване християните. Те няма да бъдат отворени за проницателно проповядване. Те няма, както в по-предишните времена, да искат да слушат за грях и благодат, закон и евангелие, покаяние и изкупление. Вместо това ще дойдат заместители: преуспяващо (щастливо) християнство. Важното ще бъде да имаш успех, да си нещо; да имаш материални неща, неща, които Бог никога не е обещавал по този начин. Църквите и молитвените домове ще бъдат все по-празни и по-празни. Вместо проповядването, с което сме свикнали от поколения - да вземеш кръста си и да следваш Исус, в църквите ще нахлуят развлечения, изкуство и култура", казва жената от Валдрес. И продължава: "Ще има морално разложение, каквото стара Норвегия никога не е преживявала. Хората ще живеят заедно като семейство, без да са сключили брак. Много нечистота преди брака и много изневяра в брака ще станат естествени, общоприети и ще бъдат оправдавани по всякакви начини. Това дори ще навлезе в християнските среди и ние ще го приемаме - дори противоестествения грях.

Точно преди завръщането на Исус ще има телевизионни програми, каквито никога не сме виждали. Ще гледаме ужасни сцени на убийства и разрушаване и това ще се разпространи в обществото. Също сексуални сцени ще бъдат показвани на екрана - най-интимните неща, които стават в брака. Всичко, което сме имали преди, ще бъде разрушено и най-неприличните неща ще се случват пред очите ни", описва добре познат сценарий тя. И завършва с: Аз няма да го видя, но вие ще го видите. Тогава внезапно Исус ще дойде и ще избухне третата световна война. Ще бъде кратка война. И ще завърши с атомна бомба. Въздухът ще бъде толкова замърсен, че човек няма да може да си поеме дъх. Ще покрие няколко континента - Америка, Япония, Австралия и богатите народи. Водата ще се зарази. Повече няма да можем да обработваме почвата.

В резултат ще остане само малък остатък. Остатъкът от богатите страни ще се опита да избяга към бедните страни, но те ще бъдат груби с нас, както и ние сме били с тях", гласи още пророчеството на старицата.

Руски астролог:

Следващите 10 години са съдбоносни

Предсказанието е на руският астролог Павел Глоба. Той е и историк, както и президент на Асоциацията на авестийската астрология и бивш съпруг на прочутата гадателка Тамара Глоба. Според прогнозите му процъфтяване очаква Русия, крах се задава за Америка, а за целия свят - съдбоносни години, които ще определят по-нататъшната история на човечеството. XXI век ще стане преломен в много отношения, а решаващи за целия свят ще са следващите 10 години, казва Глоба и не изключва избухването на трета световна война, в която водеща сила ще са радикалните мюсюлмани. От 2014-а до 2018 година военни действия може да избухнат в граничните райони на Руската федерация - в Кавказ и Средна Азия. Глоба предрича още, че икономическият съюз между Русия, Казахстан и Белорусия не само ще устои на вътрешните противоречия и външните опити за разцепление, но и ще укрепне. По-късно ще се създаде "не просто икономически съюз, а единен Евразийски съюз", в който ще влязат почти всички републики от бившия СССР, почти всички страни от Източния блок и дори Гърция и Монголия. Създаването на такова огромно и стабилно икономическо пространство ще бъде осъществено след 25-30 години, но само при условие, че тези планове не бъдат торпилирани от напълно възможната трета световна война. Именно опасността от избухването на такава, според Глоба, съществува при управлението на Барак Обама. Той казва, че при избухването на войната ще има единствено две държави, които ще запазят стабилност - Франция и Германия.