Созопол и Несебър оглавиха трета дивизия на Югоизток

Спорт

02-09-2013, 08:30

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

В Мастер ще търсят победи, които да ги придвижат сред челниците в групата

Отборът на Созопол продължава да чупи рекорди в първенството на Югоизточната В футболна група. Възпитаниците на Румен Димов победиха като гости тима на Евроколеж и оглавиха класирането на групата. Интересно в случая е, че отборът не познава загубата, а головата разлика  от 21:5 е рекордна за родните футболни групи.

И Несебър върви уверено в първенството. Тимът разби с 4:0 Тунджа Ямбол и с 10 точки прави компания на Созопол на върха в класирането. Головете за победителите отбелязаха Коминков, Станимир Митев – 2 и Стойко Колев.

Само отборът на Мастер не успя да зарадва своите привърженици, които пълнят на всеки домакински мач стадиона в Българово. Момчетата на Ангел Стойков отстъпиха на Асеновец като гости с 6:2 и заемат 7 място в класирането с актив от 6 точки. Въпреки, че се намират в първата половина на таблицата, в Мастер ще търсят победи, които да ги придвижат сред първите отбори в групата.

Във В група няма да има прекъсване и още следващата седмица привържениците на отборите от региона ще могат отново да изпитат емоциите от очакваните победи на своите любимци.