Включете се на ON! Fest вълна

Арт и Стил

02-09-2013, 13:03

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Фестивалът ще се проведе между 20 и 22 септември в Inter Expo Center

Началото на есента за София ще е силно, обещаващо... Пълно с енергия! Събитието, което между 20 и 22 септември в Inter Expo Center - Sofia ще завърти столицата около оста си, е ON! Fest - единствен по рода си в България и на Балканите фестивал, който събира всички течения на съвременното градско изкуство, забавления, образование, спорт и начин на живот..

Организаторите от Gaming Entertainment Ltd. и Inter Expo Center с подкрепата на Столична община са събрали куп полезни и приятни занимания на едно място. Фестивалът се провежда за трета поредна година, като ежегодно привлича все повече и повече интерес. Тази година очакваните посетители са над 15 000. Събитието е ориентирано основно към младите хора, но никой, проявил желание да отиде, няма да бъде върнат.

Тази година над 60 събития ще забавляват всички ON!-хора. Партита, аниме, геймърство, графити, танци и спортове, фотография, екстремни спортове и изкуство - за всеки ще има по нещо. Специално място заема финалът на най-големия балкански турнир по League of Legends, както и състезания по Starcraft II и Dota 2. Ще има и многобройни демонстрации, премиери, конзолни игри и много други изненади за запалените по новите технологии. В аниме зоната пък фенове ще ни посветят в най-интересното в съвременната и традиционна култура на Далечния Изток. Таланти със спрей също ще могат да се изяват в графити частта на фестивала.

Феновете на електронната музика също ще останат очаровани - специално за ON! Fest в България пристигат титаните от Black Sun Empire, Modestep и Total Science. Партито ще се проведе на 21 септември от 22.00 ч.

Освен всичко това, са предвидени и многобройни награди, предизвикателства и емоции за посетителите. Повече за фестивала може да прочетете на http://onfest.bg