Гришо и Маша се тешат на Карибите

Булевард

02-09-2013, 15:32

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Двойката с романтична ваканция след ЮС Опън

Най-добрият български тенисист Григор Димитров и половинката му Мария Шарапова решиха да се утешат с романтична почивка след несгодите около последния турнир от Големия шлем - ЮС Опън. Двамата заминаха за Карибите през уикенда.

Те имат малко време, което да отделят един за друг преди последните турнири за годината. Причината е, че Маша отказа надпреварата заради контузия, а Гришо отпадна още в първия кръг. Ето защо веднага щом Шарапова приключи с ангажиментите си в Ню Йорк, влюбените отпрашиха за Карибите. Там още първата вечер те се отдадоха на романтична разходка край брега. Маша дори влезе във водата, за да изпрати залязващото слънце. "Красив залез над Карибите тази вечер", написа тя под снимката си, чийто автор най-вероятни е самият Григор.

Това е първата ваканция, която двойката си подарява от началото на сезона. Досега те открадваха по някой миг, когато турнирите им се засичаха. Успяха да отскочат и до Париж за рождения ден на Григор. Тогава той за първи път представи приятелката си на своите родители. Маша го посети и в академията му в Швеция, но там двамата трябваше да се съобразяват с тренировъчната му програма. Сега за първи път те заминаха някъде, без около тях да са треньорите и щабовете им.