Фики Стораро пее песните на Васил Найденов по участия

Утре „Кеца” чуква 62 години, празнува в Анталия

18-годишният син на чалга звездата Тони Стораро - Фики ходи по участия с известния си баща и дори се качва на сцената за да изпеят заедно свой съвместен дует. Липсата на друг репертоар обаче младият Фики запълва с песни на Васил Найденов.

Запитан за отношението му по въпроса по телефона от Анталия Васил Найденов заяви пред Bulgariautre.bg:

“За съжаление нищо не може да се направи, авторските права са на Стефан Димитров, а текста е на Кръстьо Станишев, макар че аз съм измислил рефрена. Аз имам само изпълнителски права. Наши песни се пеят по целия свят, но никой не ни споменава, а какво остава да си плати. Руснаците, които са свикнали с песните ни изпълнявани от Филип Киркоров дори спорят с нас, че били техни...”

Утре (3-ти септември) изпълнителят на „Телефонна любов” ще чукне 62 години и за празника си е избягал със своя дългогодишен партньор Иво на турската ривиера.

За тоталния си релакс двойката е избрала луксозния хотел „Амара” в Кемер на 25 километра от Анталия.

Двамата ще останат там до 10-ти септември, а бягството се наложило защото двамата не можели да се видят на спокойствие от работа:

„Имахме много работа през последната година и трябваше да си починем от цялата дандания в България. Миналата година отседнахме в този хотел и много ми хареса, имат перфектно обслужване и чудесна атмосфера, зеленина и всичко от което се нуждаеш. Идвам тук, защото има само руснаци и никой не ме познава.” разказа още Васил Найденов.

Прекрасното време и 38 градусовата жега са изкарали и двамата на плажа, където певеца и половинката му са се отдали на излежаване под палещите слънчеви лъчи и наслада от студените коктейли.

Дали това изпълнение може да бъде подарък подарък за рожденният ден на Васил Найденов?!