София Борисова:"Винаги вярвам в това,което правя!"

Животът

02-09-2013, 17:02

Снимка:

Internet

Автор:

Мария Стефанова

Всичко от Автора

Свежи цветове в дамските дрехи предвиждат световните дизайнери за по-хладния сезон, съветва топ дизайнерът София Борисова.Зелено, бледо лиливо,пепел от рози и черно-бяла комбинация ще бъдат актуални за сезон есен-зима 2013 в дамския гардероб.

На 2 септември Мис България 2013 Нанси Карабойчева заминава за конкурса „Мис Свят” в Индонезия с прекрасна рокля, дело на топ дизайнера и носител на приза Златна игла 2013г. София Борисова. Уникалният тоалет е комбинация от черна дантела и копринена тафта в цвят розе. Цветът е съобразен с актуалните тенденции в официалните тоалети за следващия сезон и с това,комбинацията изглежда звездно под светлините на прожекторите и на камера. А за дължината и формата на шармантната рокля топ дизайнерът София Борисова обяснява своето професионално решение:„Тъй като конкурсът ще бъде в Индонезия, реших да направя роклята на нашата Мис България по-пищна, романтична и впечатляваща”.
Нанси заминава с още 10 невероятни тоалета – 5 къси коктейлни рокли и 5 дълги вечерни рокли, ушити специално за нея. За Нощта на талантите по време на конкурсната програма нашето момиче ще представи народен танц в тракийска носия.
Любопитното за конкурса „Мис Свят” тази година е,че ще има специална награда за най-добър дизайнер. В тази категория София Борисова и модната й къща „Романтика фешън” ще се състезават със свои колеги от цял свят.
Финалът на „Мис Свят 2013” ще се състои на 28 септември в Джакарта, където Нанси ще се бори с конкуренцията на над 130 момичета.