Бобан си го каза: По-добре да бием Локо, отколкото да станем шампиони

Спорт

03-09-2013, 13:22

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Надявам се да катапултирам смърфовете от третия ми опит, изригна македонският защитник на Ботев

Голямата уста в Ботев – Бобан Грънчаров, отново направи интересно изказване по медиите, което няма да се хареса много на феновете на жълто-черните. Македонският централен защитник коментира пред „Меридиан мач” предстоящото дерби с Локо:

„Два пъти вече съм играл срещу Локо Пд и до сега не съм печелил този мач. Знам какво значи тази среща за феновете. Доста пъти си говоря с тях и като ги питам какво предпочитат - да станем шампиони или да бием Локо Пд, те избират второто. Надявам се в третата си битка срещу смърфовете да ги катапултирам. А феновете избират да детронираш Локо, а не да си шампион. Затова още от сега мисля за мача. По-силни сме и този път трябва да материализираме това на терена”, изригна Грънчаров.

Думите му обаче коренно се различават от мнението на повечето бултраси по форумите. Жълто-черните запалянковци упорито се опитват от доста време да наложат мнение, че не Локо (Пд), а Левски е вечният съперник на Ботев.

След загубата от Любимец пък Бобан отново си навлече гнева на някои запалянковци, след като ги упрекна, че не подкрепят както трябва отбора, а само освиркват и обиждат играчите.