Четири страхотни идеи за следобеден секс

Пловдив Лайф

04-09-2013, 15:47

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Свежи закачки за супер забавление!

Жените са готови да поемат нещата в свои ръце, когато сексът стане еднообразен и скучен. Това е пределно ясно. Предлагаме ви четири страхотни идеи за следобеден секс с половинката, а на вас оставяме да се насладете на резултатите!

1. Преструвай се, че току-що си го срещналa!

Когато сексуалният ти живот тръгне да зацикля, се замисли как друга жена би погледнала на мъжа ти, когато се запознае с него. Това ще те накара да искаш да го впечатлиш.

Купи си ново бельо, стани по-рано, за да се присъединиш към неговия сутрешен душ и отдели време, за да си „играете” във ваната. Благодарение на това изцяло ще преоткрите и подобрите сексуалния си живот.

2. Закачайте се помежду си!

Понякога, когато с мъжа ти се събудите и чуете децата, започнете да се целувате и галите. Разбира се, не продължително, но така ще се предизвикате и през целия ден ще се стремите да си откраднете по някоя целувка или поглед. Може да се гмурнете и в дълбокото и да сложите край на изтезанията. Това ще ви донесе наслада и определено ще поддържа нещата между вас вълнуващи.

3. Действай според настроението!

Често срещанано е да имаш настроение за секс, но съпругът ти да е на работа. Когато той се прибере пък ти вече си прекалено уморена.

Ситуацията понякога става непоносима и е време да измислиш план. Всеки път, когато желанието ти за секс се появи в средата на деня, сложи превръзка за очи (или нещо подобно) под възглавницата му.  Дори вечерта да си прекалено изтощена за любовни закачки, той ще открие малката улика и определено ще схване посланието.

4. Бъди високотехнологична!

Започни да изпращаш на съпруга си имейли със секси фантазии. Това наистина ще ти вдъхне кураж и ще те направи по-уверена. Понякога може да се чувстваш глупаво, когато трябва да му разкриеш сексуалната си страна лице в лице. Освен това, да развихриш въображението му през деня, определено ще ти се върне през нощта!