Красимир Балъков открива SOS детски футболен турнир в Албена

Спорт

04-09-2013, 16:37

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Включени са четири отбора от SOS селищата

Посланикът на ФИФА за SOS детски селища в България Красимир Балъков, ще открие  футболен турнир в Албена, в който ще се включат четири отбора от SOS селищата в Трявна и Дрен.  

Краси Балъков, организира турнира като специален подарък за 20-годишнината на първото българско SOS детско селище в Трявна.

В турнира ще вземат участие 4 отбора, от SOS детските селища. Tреньори на отборите ще бъдат Красимир Балъков, Пламен Михов - ръководител на направление Детско юношески футбол в БФС, Владимир Стоянов и Атанас Атанасов – треньори на национални юношески формации.

Утре децата ще изгледат учебен филм, специално изготвен за случая, в който ще се запознаят с едни от най-великите победи на Българския национален отбор по футбол и моменти от незабравимите мачове на Красимир Балъков за националния отбор на България, Спортинг и Щутгарт.

В 16.30 часа емблематичният плеймейкър на българския национален отбор ще проведе открита тренировка с малките футболисти на един от терените на спортния комплекс в Албена. След нея ще започнат и мачовете от детския турнир, който ще премине в духа на „феърплея“, като всички деца - участници след края му ще получат грамоти, а отборите специални купи.   

Освен турнира по футбол Краси Балъков е подготвил още няколко страхотни изненади за малките футболисти.