Надежда от Меричлери влезе като пловдивчанка в "Биг Брадър"

Животът

05-09-2013, 09:58

Снимка:

haskovo.info

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Страстите се нажежават отново!

23-годишната Надежда Господинова от гр. Меричлери влиза в стъклената къща на "Биг Брадър" като пловдивчанка.

Надежда е завършила димитровградската езикова гимназия "Иван Богоров", мести се в Пловдив, за да следва психология. Красавицата работи и в детска поликлиника под тепетата.

Блондинката е позната на димитровградчани с изявите си като фотомодел и с активната си позиция при протестите в Меричлери срещу тамошната кариера.

Тя е една от шестимата участници, избрани чрез онлайн кастинг, за риалити приключението по Нова телевизия. За трима от тях то ще продължи една седмица, а един от останалите, преминали успешно елиминациите на 9 септември, ще стане участник в започващия на 16 септември "ВИП брадър 2013". Кой ще получи шанса да влезе във ВИП-а и да живее в истинската Къща на шоуто ще решат зрителите и екип от известни личности.

На 9 септември, в първото издание на предаването "На кафе" за новия тв сезон, трима ще напуснат стъклената къща, а за финалистите ще започне още една вълнуваща седмица. Всеки ден при тях ще влиза по една известна личност от ВИП журито, което ще определи победителя./ haskovo.info