Обзор закри лято 2103 със стари градски песни

Броени дни пък остават до финала на дискотечния сезон в Слънчев бряг

Със седмото издание на  Музикалния фестивал на  градската и шлагерна песен "Ех, любов, любов" Обзор официално обяви финала на активния туристически сезон. Чрез текстовете и музиката на старите шлагери самодейци от цялата страна показаха красотата на отминали емоции, събудиха "заспали чувства" в душите на многобройната публика. В програмата взеха участие  25 групи, 4 индивидуални изпълнители, едно трио, няколко дуета и квартета.

Музикалният фестивал "Ех любов, любов" е вече традиционен за Обзор. Провежда се всяка година в последната събота на месец август, като с носталгия поставя край на лятото. И тази година фестивалът се проведе под патронажа на кмета на Обзор Христо Янев, а негови организатори са Народно читалище "Изгрев" и Кметство Обзор.

Броени дни пък остават до финала на дискотечния сезон в Слънчев бряг. Тази събота - 7 септември ще бъде последният грандиозен купон на Южния плаж в курорта за тази година. Тогава хитовите дискотеки в развлекателната зона "Какао бийч" ще отворят врати за последно. За финал на ваканционния дискосезон в тях ще се вихри щур купон. Организаторите на последното мегапарти обещават много емоции, луди танци и цунами от настроение за най-верните фенове. Дискоманиаците ще могат да се забавляват в любимите си заведения още само три нощи. Всички летни барове и дискотеки на "Какао бийч" затварят врати в неделя /8 септември/ и ще отворят отново в първия ден на юни 2014 г.