Линдзи Лоън стана порно актриса

Булевард

05-09-2013, 18:03

Автор:

bulgariautre

Всичко от Автора

Тя се разголи за последния си филм ''Каньоните''

Актрисата Линдзи Лоън отново провокира с последния си филм, в който се съблича само по боксерки. Филмът ''Каньоните'' тръгна по кината в САЩ в петък, а скандалните кадри веднага след това плъзнаха в Интернет пространството.

На фотосите се вижда, че сцената е как Линдзи си взема душ, като прелестите й са изцяло на показ. Причината актрисата да реши да остане, както майка я е родила е, че искала да бъде съпричастна с порно актьорите, които й партнират в тази сцена.

В хода на пиперливите снимки Линдзи, чиято героиня Тара участва и в четворка с трима порно актьори във филма, е принудила снимачния екип също да остане само по боксерки в знак на съпричастност.

Припомняме, че преди време Лоън се разголи за ''Playboy'', както и във филма ''Мачете'', където плува гола.

Действието на филма ''Каньоните'' се развива в наши дни в Лос Анджелес, а сюжетът разказва за сексуалните обсесии, страхове и амбиции на група младежи, сред които Тара, Райън, Джина и Синтия. Всеки има своите планове за бъдещето, но една неочаквана среща свързана с минали прегрешения слага началото на буря от събития изпълнени с измами, паранои и насилие.