Епидемия от кражби! Обират старци, магазини, заводи...

Крими

07-09-2013, 12:07

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Апашите не подбират, пазете се

Епидемият от грабежи в Пловдив и региона продължава.

51-годишен мъж от Кърджали бе спипан, веднага след като успял да ограби пенсионер на ул. "Райчо Даскалов" в Пловдив. 81-годишният дядо останал без портфейла си, в който имал едва 10 лева и лични документи. В резултат на бързите професионални действия на полицаите заподозреният в кражбата е заловен и задържан в ареста за 24 часа.

Бързо производство е образувано в срещу мъж, уличен в кражба на кашкавал. Апашът, известен на полицията, отмъкнал четири пити вчера около 19,30 часа от магазин на ул."Македония". И той е задържан в ареста за 24 часа, съобщават от полицията.

Друг пловдивчанин, обрал завод, е задържан в ареста на Шесто РУП. Той е спипан вчера сутринта на ул."Владая". Малко преди това откраднал метален капак, 5 маслени филтри, 2 шприца и 54 предпазители с различен ампераж. Срещу него е образувано бързо производство.

Карловски полицаи заловиха тийнейджър, заподозрян в кражба от 82-годишен мъж. Младежът отмъкнал 35 лева от сергия, собственост на възрастния мъж. 19-годишният крадец е в ареста за 24 часа.

Полицията работи и по разкриването на кражба от пристройка на къща в частен имот в Конуш. В РУП- Асеновград е получено съобщение за кражба на ъглошлайф, перфоратор, кабели за електрожен, и дърводелска машина. В помещението е проникнато през неукрепен отвор до входната врата.