Хороскопът на недостатъците ни

Животът

07-09-2013, 16:50

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ето я голата истина за лошите черти на всяка една от зодиите

Скорпионите били страстни, рибите - великодушни, лъвовете – упорити... Всички имаме своите положителни страни според зодиака. Но никой не споменава за най-големите ни недостатъци. А това не значи, че няма такива.

Овен

Прекалено агресивни, а понякога дори жестоки. Хората родени под знака на Овена имат доста слаба памет, или помнят само това, което им изнася. Не са и особено толерантни. Овенът с  часове може да говори за себе си, без изобщо за забележи отегчението ви. Склонен е към прахосничество и изневери.

Телец

Дребнави личности, които следват посоката на вятъра. Готови са да доносничат само и само да угодят на началството и да постигнат лични облаги. Считат се за център на Вселената и имат твърде високо самочувствие.

Близнаци

Вечното дете. Отказва да порасне както интелектуално, така и в чувствата си. Трудно изгражда сериозна връзка, защото вярва, че любовта е само страст и рози. Не умее да се справя с трудностите и предпочита да избяга от тях като се скрие или просто изчезне. По-лесно му е да ви зареже, отколкото да реши проблемите във връзката. Същото се отнася и за работата му. Затова и сменя професия след професия като все другите са му виновни за неуспеха. Неспособен е да види собствените си грешки.

Рак

Един напред, две назад – ето това е Ракът. Все някой трябва да го бута, иначе ще си остане на едно и също положение завинаги. Консервативен е и не може да се нагоди според промените. Склонен е да се самосъжалява и да търси съчувствие. От страх може да нападне пръв, но усети ли напрежение веднага се скрива в дупката си.

Лъв

Обича лукса, но е толкова мързелив, че предпочита някой да му го поднесе на тепсия. Пилее парите си за безсмислени материални неща, които дори не го правят щастлив. Всъщност Лъвът изобщо не е наясно какво го прави щастлив. Получава временно удовлетворение от нещо, но дотук. В любовта не дава много, защото не е сигурен, че сте жената на живота му. Изобщо не е сигурен, че съществува жена на живота му. Убеждава другите във величието си, а сам не вярва в него.

Дева

Педантизмът на Девата я прави непоносима както в работата, така и у дома. Не приема друга гледна точка освен своята, не уважава и чуждото мнение. Ако някой мисли различно, значи има психични проблеми. Девата е истински майстор на интригите.

Везни

Понякога и двете му ръце са леви. И много обича да оправдава неуспеха си с късмета и съдбата. Той все има чувството, че не му върви, но за миг и не се замисля, че причината може да е в левите му ръце. Убеден е, че всички останали живеят по-добре от него и ужасно им завижда. Хич не обича и да взема решения, предпочита да се остави на течението, защото така или иначе съдбата определя правилата.

Скорпион

Тази зодия е особено опасна, но не толкова за околните, колкото за себе си! Те не могат да живеят без драма, затова винаги търсят по какво да страдат. Склонни са към депресия и отчаяние. А теорията, че са борбени е тотален мит. Всъщност няма по-мързеливи от тях. Хранят се от интриги и клюкарстване. С две думи – абсолютните хейтъри!

Стрелец

Тези хора живеят в свой измислен свят, в което няма лошо, докато не започнат да го налагат на околните. А те ще го направят, на всяка цена! Ще се опитат и да ви заразят с глуповатия си оптимизъм. Ще настояват, че са прави и ще ви изнервят до краен предел. Обожават да си фантазират и измислят истории, за да се правят на забавни.

Козирог

Никой не умее по-добре от Козирога да върши нелогични неща. Всяко негово действие е глупост след глупост. А, ако го попитате, защо го прави, просто ще вдигне рамене. Рядко съчетаване на мания на величие с комплекс за непълноценност може да го направят труден за общуване. В секса му липсва въображение, но това изобщо не го притеснява.

Водолей

Също като Стрелеца, фантазьор и мечтател, но в още по-пагубна степен. Изключително разсеян и мързелив. Пилее парите си за ненужни неща, а когато вземе назаем, забравя да ги върне.

Риби

Не могат да живеят без лъжи. Дори сами си измислят някаква реалност и вярват в нея докрай. Лъжат и за най-дребните неща. Освен това, Рибата много обича да се рови в мръсното бельо на другите, правейки се на домашен психоаналитик и след това да разнася чуждите тайни и откровения.

Източник beu.bg